Najnovšie recenzie zo sekcie Rozmetadlá a sypacie vozíky
Odporúčam
- Šikovná vecička
- Dlhá výdrž batérie
- Väčšia kapacita ako predošlý podobný produkt inej značky na tuškové batérie
- Spotrebuje nasypané hnojivo takmer do poslednej guličky
- Vyskúšané na dávkovanie guličkového aj ´hranatého´ hnojiva. Oba dávkoval bez problémovo
- Ergonomická práca/vyváženie - hnojené na 7 ároch trávnika
- Plynulá regulácia rýchlosti aj intenzity dávkovania. &možnosť nastavenia uhla dávkovania.
- Je to veľký pomocník pri triedení zeminy.
Veľmi nám triedička zeminy ušetrila čas. Mnohonásobne rýchlejšie sa nám podarilo zeminu pretriediť. Môžem vrelo odporúčať.
Dobre sa s ním pracuje
- Vyskúšané na hnojenie trávnika,dobre sa drží v ruke, možnosť nastavenia dávkovania hnojiva, ľahko ovládateľné, dostatočný objem na trávnik o 250m2 asi dvakrát dávkovanie. Kúpiť za túto cenu sa oplatí.
- Jednoduchá manipulácia
- Da sa napustiť aj vodou, aj pieskom
- Valec je z plechu, mohol by byť o 1-2 mm ešte hrubší.
- Zátka na vodu je plastová-vsúva sa, keby bola na závit, bolo by to top. Uvidím časom či bude tesniť. Prípadne pokropím rovno hlinu ;)
Produkt splnil očakávania,
- OK
GARDENA XL 0436-20
Pridané: 23. apríla 2026
(naposledy upravené 23. apríla 2026)
Zakúpený v StavbaEU.sk
- Rovnomerné rozhadzovanie hnojiva
S tymto posýpacím vozíkom od Gardeny som veľmi spokojný. Kvalitné spracovanie a rovnomerné rozhadzovanie hnojiva je za mňa najvačšie plus. Môj predchádzajúci vozík od Hecht sa s ním nedá porovnávať. Ak niekto váha tak vrelo odporúčam.
Spĺňa všetko čo ma kvalita neni to len na jedno použitie , tento výrobok môžem len odporučiť .
Potreboval som tak som si konečne kúpil ručné rozmetadlo.
- Jednoduchý produkt
Ako nevýhodu vidím, že nebol priložený návod na použitie. Jednoduché informácie boli na obale. Prijala by som odporúčania na stupnicu používania siatia.
- Mam uz viac aku produktov, takze som nemusel kupovat baterku a nabijacku
- Funguje prekvapivo dobre, za par minut som mal pohnojeny travnik
- Slaby vykon na najnizsej rychlosti, motor sa vobec nerozbehol.
Celkovo som s produktom spokojny, hnojenie travnika bolo rychle a rovnomerne. Trosku ma prekvapilo, ze na najnizsej rychlosti sa motor vobec neroztocil, ale mozno boli granule priliz velke. Na jesen budem dosievat travu, tam hadam nebude problem s nizkou rychlostou. Odcenujem moznost, nastavit rychlost, velkost otvoru a pracovnu sirku.
- Produkt mi odporúčalo veľa ludí už dávnejšie, tak som sa rozhodol, že si ho zakúpim, aj z toho dôvodu, že mam zakúpené velmi jemné hnojivo
- Je to super pomôcka. Ide ako je v popise napísané. Ľahká preprava. Super.
- Žiadne
Aj práškový produkt (dolomitický vápenec) vie rovnomerne dávkovať podľa nastavenia.
- Slabý
- Pišti velmi
- Žiadny výkon
- Veľká kapacita, ochranná plachta. Odporúčam.
Zobrazujem 1 - 20 zo 327 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...17 Ďalšie »