Najnovšie recenzie zo sekcie Rozmetadlá a sypacie vozíky
Pouzivala som tento vozik ale zial otvory pre sypanie hnojiva nie su po case rovnomerne a nedaju sa upravit.
Takze robi pasy - na jednej strane prehnujuje a na druhej nedohnojuje . Idem ho vyhodit .
Nedoporucujem jeho nakup.
- Jednoduché riešenie za primeranú cenu.
- Nemám výhrady.
Jednoduché riešenie za primeranú cenu.
je jednoduchy ,lahko sa použiva , a cenovo dostupný
- ľahko ovladateľné sypadlo na hnojivo
výrobok je ľahký slúži na posýpanie trávnika hnojivom,ľahká údržba
- Nastavovanie posypu iba pri prázdnom vozíku. Pri naplnenom vozíku je to plast o plast a zasekne sa medzi nastavovačov posypový materiál.
Za tú cenu super.
- záber
- pomerne veľký zásobník
- pomer cena - kvalita
- zasekávanie klapky na spúšťanie hnojiva
Potreboval som, rozmetadlo na cca 15 árov. Toto rozmetadlo som si vybral hlavne kvôli cene a pracovnému záberu. Nechcel som rozmetadlo typu, široký zásobník a padanie do trávniku. 11 árov mám v kopcovitom teréne, čiže by som sa zbytočne nachodil, keďže rozmetadlá tohoto typu majú záber okolo 40-60cm.
Hecht 270 má zaber rozhadzovania cca 4 metre, ale záleží od rýchlosti chôdze, keďže rozmetacie ústrojenstvo je sprevodované podľa rýchlosti kolies. Čiže ak idete pomalšie sa dá rozhadzovať aj na 3 a pri príliž rýchlej aj 5 metrov. Neodporúčam toto rozmetadlo na malé rozlohy.
Spracovanie je za tú cenu pomerne dobré. Konštrukcia je kvalitná. No som skeptický voči koliečkam prevodu. Sú plastové ale bežné používanie by nemalo byť problémom.
Čo by som označil ako mínusom tohoto rozmetadla je odsúvacie klapky na púšťanie hnojiva do rozmetacieho ústrojenstva. Nachádzajú sa na spodnej časti zásobníka a sú tiež z plastu ako zásobník. Po pár pusteniach hnojiva sa mi medzi tie klapky a zásobník dostal prach a malé čiastočky hnojiva a klapky zostali zaseknuté v otvorenej poloho čiže hnojivo sa sypalo a ja som musel rozhadzovať až do vyprázdnenia. Pružina ktorá má nastrosti zavretie klapiek pri pustení páčky na rúčkach nemá dostatočnú silu na to, aby naspäť zavrela klapky keď sa dostane niečo medzi ne. Z mojich skúseností sa tam vždy niečo dostane, takže by som odporúčal nenasypať plný zásobník a dávať tam len toľko hnojiva, koľko viete rosypať bez zastavenia. Ďaľšou možnosťou je podľa mňa neotvoriť klapky naplno a ísť pomalšie s menším záberom. Tým by ste mali zabrániť problémom so zasekávaním.
Hoci toto rozmetadlo má menšie nedostatky, osobne ho považujem za dobrú kúpu. Za tie peniaze stojí zato. Ak nechcete investovať veľké peniaze do rozmetadla a hnojíte 3x do roka pomerne väčšiu pluchu je tento produkt ideálny.
- Lahko skladatelny
- Velke kolesa
- Velka nadrz na hnojivo alebo osivo
- Lahko a jednoducho regulovatelny davkovac hnojiva
- Super cena
Velmi dobra cena produktu a velky zasobnik ovplyvnili moje rozhodnutie kupit tento vyrobok. Lahko sa s nim manipuluje.
- praktický
výborná kvalita za super cenu
Vozik ma najvacsiu slabinu v posuvnej davkovacej liste, ktora je zvrchu len zacvaknuta v drazke plastu vozika. Pri prvej davke hnojiva mi ju hnojivo vytlacilo z drazky von a sypalo sa navyse von. Myslel som si ze to mohla byt chyba nejakeho cinana, ktory ju montoval, tak som mu dal sancu, vycistil vozik a dal listu spat na miesto. Nevydrzala tam znova ani jednu davku. Kedze viem, ze s tymito listami sa v podobnych vozikoch po case neda hybat, priskrutkoval som ju napevno v davkovacej polohe, ktora mi vyhovuje. Nechcelo sa mi ho vraciat na obchod aj kvoli jeho cene. Snad nejaky cas vydrzi. Kupte si vozik radsej od ineho vyrobcu.
Vyborny produkt
- je to jednoduchá pomôcka pre záhradkára.
odporúčam tento výrobok
- praktický, spoľahlivý
praktický, spoľahlivý
- funguje
- lacna konstrukcia
riziko, ze po par pouzitiach sa rozpadne
- jednoduchá obsluha, rovnomernosť osevu
- zatiaľ nič, použila som len dva krát
spokojnosť
- dobra cena,
- dobre rozhadzovanie hnojiva
- .
Idealne je ak hnojivo, ktore chcete rozhadzovat ma priblizne rovanako velke gulicky. Pred nasypanim hnojiva do vozika si zmensite priemer vypustacich otvorov na co najmensi. Po nasypani hnojiva postupne zvacsujte sypaci otvor az pridete na polohu kde sa vam bude sypat primerane(opimalne) mnozstvo hnojiva. Ak si nechate otvorene priepuste na najvacsie(naplnite potom vozik hnojivom) a budete priepuste zmensovat aby vam menej hnojiva sypalo tak sa vam bude tazsie hladat optimalne nastavenie kde vam bude sypat hnojivo ako potrebujete. Vacsia gulicka vam totiz zasekne moznost regulacie. Doporucujem kupu tohto vyrobku.
- ľahký, jednoduchý, funkčný
- asi by to chcelo popis pre nastavenie veľkosti sypaného materiálu
odporúčam
- vyhodna cena, lahka manipulacia, splnil moje ocakavania
- ziadne zapory
odporucam
- robusná konštrukcia
- Nepresné dávkovanie, nerovnomerné rozhadzovanie substrátu,
- nepresné výlisky korpusu
Priemer
- 0 bodov
- slabota, potreboval som to na malý trávnik, zasekáva sa , následne treba vysypať obsah, aj keď je malý obsah hnojiva zasekne sa, podľa mňa nepodarok
už by som ho nekúpil
Zobrazujem 201 - 220 zo 251 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13 Ďalšie »