Najnovšie recenzie zo sekcie Rozmetadlá a sypacie vozíky
- ok
- Plni ucel
Vhodny na siatie travovin a tiez aj posyp chodnikov v zime, jednoducha montaz a nastavenie
- Oproti jednoduchším verziám je tento typ TOP
- Slabší manuál ohľadom zhotovenia produktu. Manuál si prečítať najprv cely a potom montovať.
- Vozík je veľmi labilný, kolieska sa zasekávajú, hnojivo dávkuje nerovnomerne a samovoľne sa otvára lišta ktorá reguluje množstvo dávkovaného sypaného materiálu.
- Určite tento produkt nedoporučujem
- Jednoduchá obsluha
- Výborný produkt na rozsievanie hnojiva.
Splna to, naco bol kupeny. Za tie peniaze je to ok.
- Dobra cena, funguje. Mal som predtym Gardenu, ale zial, neumyval som to poriadne po pouziti, tak to hnojivo rozoralo tak, ze sa rozpadol. Odporucamt teda po kazdom pouziti vystriekat hadicou poriadne.
- Nemam namietky.
- po prvom pouziti uz viac nepouzitelny. Oska zodrala otvor na uchytenie koliesok a teda uz viac nepohana hnojivo do otvorov na rozmetanie.
Produkt som si vybral kvoli jeho cene, myslel som si, ze na takom primitivnom pristroji sa neda co pokazit, opak bol pravdou. Kolecka su vyhotovene zo slabeho plastu co viedlo k zodratiu otvorov na uchytenie o osku. Neviem si predstavit ake hnojivo davaju don ludia, ktori su s tymto produktom spokojny. Je zjavne, ze vozik nie je absolutne stavany na to, aby sa naplnil az po vrch!
sme spokojní, celkom kvalitný za dobrú cenu
- systém posypu funguje - distribácia hnojiva na trávnik je rovnomerná
na trávniku naplnený vozík samotný nedokáže stáť - treba riešiť opretím, ináč sa hnojivo vysype (a spáli trávnik)
Spĺňa očakávania.
Zodpovedá popisu na obrázku.
Trošku vyššia cena.
jednoduchý a lacný
občas sa zadŕhavá, ale po nastavení otvoru pre množstvo
hnojivá funguje dobre
Produkt splnil to čo som od toho očakával.
Odporúčam.
Zjednoduší prácu .
- ešte neviem, presne výsledok, uvidím keď bude rásť tráva
Je ozaj dobrý
Zatiaľ spokojnosť funguje ako má
- rovnomerne aplikuje hnojivo
- Super sa snim pracuje
Zobrazujem 121 - 140 zo 251 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...13 Ďalšie »