Najnovšie recenzie zo sekcie Rozmetadlá a sypacie vozíky
Lahko zlozitelny, lahky, dobre rieseny na viac druhov posypu.
spoľahlivý a univerzálny
Lahká manipulácia
- Ešte som nemal možnosť ho používať.
- gumené kolieska
zručný, jednoduchý, praktický
Este sme ho nestihli pouzit, stale prsalo.
- jednoduché zostavenie, jednoduché používanie, výhodný pomer cena/kvalita
- predvŕtané otvory na rúčke nesedia - treba navŕtať nové
Dobrá kúpa - síce len plastové (a hliníkové) prevedenie, ale plast vyzerá kvalitne, pri používaní zatiaľ bez akýchkoľvek problémov
- Dobrý pomer cena/výkon.
- Zlé davkovanie
- Nepresné množstvo hnojiva
- Nefunguje volnobeh
funguje
- Pri druhom použití sa mi už zasekáva záklapka na prepúštanie zrna.
Návod na poskladanie vozíka je dobrým hlavolamom. Zniesol by byť viac "priateľský k užívateľovi". Inak funguje, ako má s jednou výhradou. (Viď nevýhody.)
Škoda, že výrobca neponúka aj menšiu verziu vozíka.
Ešte postreh: Je dobré do neho nasypať viac obsahu, gravitácia pomáha rozosievať zrno rovnomernejšie.
- Pri prvom použití sa zablokoval hriadeľ na dávkovanie hnojiva, riešil som to zafixovaním kolies o hriadeľ, problém sa vyriešil ale...
- Pri druhom použití sa odlomila páka na nastavenie hrúbky granúl, teraz to nastavujem kladivom...vlastne nenastavujem, až budem najbližšie upratovať dielňu pôjde to plastového odpadu.
Vozík je kráľ všetkých čínskych šmejdov.
- cena- kvalita
- funguje tak ako má
- Super rovnomerne rozdeluje hnojivo, nerobi bordel po stranach ako ine rozmetace, silikinove lamely posuvaju do nastavitelneho sita aj rozne velke granule bez akehokolvek zaseknutia, mnozstvo posypu sa da kedykolvek nastavit aj pocas rozsypania
- Na trave dobre nestoji, treba ho vzdy pokladat na rovny povrch aby sa neprevrhol
- Rucka by mohla byt dlhsia a vyskovo nastavitelna, ale robi sa s nim aj napriek tomu velmi pohodlne a rychlo
Je super, kludne kupujte, negativa netreba ani zvazovat, lebo to su len drobnosti pre uceleny obraz o produkte ale v skjtocnosti nijak neprekazaju
- jednoduchá aplikácia
- veľký pomocník hlavne pri veľkých plochách
Super :)
- Lacny, da sa pouzivat na to na co je urceny
- Pri pouzivani sa zasekava
Pri pouzivani raz za cas sa by som ho odporucil koli cene
Este som Vozik nevyskusal.
Zobrazujem 141 - 160 zo 251 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...13 Ďalšie »